Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ponykamp

19 augustus @ 08:00 - 25 augustus @ 17:00

Het ponykamp wordt gehouden van zaterdagmiddag 19 augustus t/m vrijdagochtend 25 augustus 2023. Ook dit jaar gaan we weer naar manege t’Hoefijzer in Zwiggelte. Deze manege ligt direct aan het bos zodat we elke dag een buitenrit kunnen maken. Zelf slapen we in de kampeerboerderij die op het terrein staat. De kosten van het kamp zijn 375,- (ook mogelijk te betalen in drie termijnen).
Het ponykamp is alleen voor leden van de Poptaruters. De minimale leeftijd voor kinderen die mee mogen op ponykamp is 9 jaar en de maximale leeftijd is 16 jaar (tijdens het kamp, andere leeftijden in overleg).
Ken je iemand die ook graag mee wil maar die geen lid is, laat ons dat dan even weten. Omdat we dit kamp voor leden organiseren gaan die voor, maar mocht er na inschrijving nog plek over zijn, dan kunnen zij in overleg ook mee.
Minimale rijervaring is 1 jaar en je moet zonder problemen zelfstandig kunnen stappen, draven en galopperen. Overleg even met je instructie of je voldoende ervaring hebt om mee op ponykamp te kunnen.
Het is mogelijk om een eigen pony mee te nemen op ponykamp, dit kost niets extra. Overleg eerst wel even met Sandra de Vos, of je pony geschikt is. En het vervoer van de pony naar Zwiggelte dient zelf geregeld te worden.
Er zijn nog 4 plekjes voor mensen met eigen paard of pony!
Wij hopen weer op een super gezellig ponykamp🥳

Gegevens

Begin:
19 augustus @ 08:00
Einde:
25 augustus @ 17:00
Evenement Categorie: