Lessen

Lessen

Dagelijks worden er lessen gegeven door gediplomeerde instructies in zowel dressuur als springen. Wij beschikken over verschillende soorten en maten pony’s en paarden. Voor ieder wat wils. Je kan ze link ontmoeten! Naast manegelessen zijn er reguliere lessen waarin alleen mensen met een eigen paard of pony rijden.

Wij geven les van maandag tot en met zaterdag. De lessen zijn van verschillende niveaus, van beginners tot gevorderd en van recreant tot wedstrijdruiter. Vanaf 8 jaar ben je bij ons welkom om te beginnen, een maximumleeftijd is er niet!

Manegelessen

Dagelijks worden er lessen gegeven door gediplomeerde instructie in zowel dressuur als springen. De lessen duren één uur en in een les zitten maximaal zes personen, zodat je de ruimte hebt om te rijden en de instructie jou genoeg aandacht kan geven tijdens de les. Ook in de manegelessen ben je van harte welkom met je eigen paard of pony!

Het is de bedoeling dat je voor de les het aangewezen paard of pony zelf verzorgt en opzadelt. De eerste keren wordt alles uitgelegd en als je iets niet weet of als je twijfelt, dan is er altijd iemand op stal die je kan helpen.

Manegelesdagen:

  •  Maandag      16.00 – 22.00 uur
  •  Dinsdag        16.00 – 22.00 uur
  •  Woensdag    15.00 – 21.00 uur
  •  Donderdag   16.00 – 21.00 uur
  •  Vrijdag          16.00 – 22.00 uur
  •  Zaterdag       09.00 – 14.00 uur

 Verenigingslessen

De verenigingslessen zijn alleen bedoeld voor de mensen met een eigen paard of pony. Deze lessen duren een uur en er rijden maximaal vijf combinaties in. Doordat er minder mensen in de les rijden gelden er andere tarieven dan als je meedoet met je eigen paard aan een manegeles.

Verenigingslesdagen:

  • Maandag van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur

Aanmelden

Lijkt het je leuk om bij ons lessen te komen nemen? Je kunt je inschrijven via het Inschrijvingsformulier. Zodra wij het formulier hebben ontvangen, wordt u eerst op de wachtlijst geplaatst. Zodra er plaats is in een van de lessen dan nemen wij contact met je op. Met ondertekening van dit formulier ga je akkoord met ons privacy beleid.

Stuur het ingevulde formulier naar ledenadministratie@poptaruters.nl