Pensionstalling

Boxen

Er bestaat de mogelijkheid om een box te huren voor je paard of pony. Wij beschikken over pony- (2×3 m) en paardenboxen (3×3 m). Uitmesten wordt gedaan en gebeurt dagelijks of om de twee dagen. Als strooisel gebruiken wij stro.

Voer

Per dag wordt er tweemaal krachtvoer en driemaal ruwvoer verstrekt. De tijden dat er gevoerd wordt zijn rond half negen ’s ochtends, vijf uur ’s middags en tien uur ’s avonds. Bij ruwvoer kan gekozen worden uit kuil of hooi. Het toedienen van medicijnen o.i.d. is voor eigen verantwoording. Wanneer er medicijnen o.i.d. door het voer gegeven moeten worden, overleg dat dan even met de stalbeheerder.

Zadelkamer

De pensionklanten hebben de mogelijkheid om in overleg een zadelkast te plaatsen.

Weidegang

Zomers is er de mogelijkheid tot weidegang als het weer dit toelaat. De pensionpaarden hebben hun eigen afgezette deel. ’s Winters, als het weiland niet begaanbaar is, kunnen de paarden zich in de buitenbak of in de kleine binnenbak uitleven.

Hoefsmid en dierenarts

Regelmatig komt een (vaste) hoefsmid bij ons op stal voor onze eigen paarden. Deze kan eventueel ook pensionpaarden verzorgen. Een eigen hoefsmid is uiteraard ook van harte welkom. Hetzelfde geldt voor de dierenarts. In noodgevallen word je meteen gewaarschuwd. Laat daarom een telefoonnummer achter op de manege waar we je kunnen bereiken als er wat aan de hand is. De entingen en ontwormingskuren worden gezamenlijk gedaan en zijn verplicht, zodat iedereen er het meeste profijt van heeft.

Tarieven

Stalling paard     € 200 per maand
Stalling pony      € 160 per maand

De kosten van de pensionstalling is inclusief:
– gebruik accommodatie
– uitmesten (dagelijks, behalve in het weekend op zondag)
– voeren (3x ruwvoer per dag en 2x krachtvoer)
– binnen & buiten zetten

In het weekend draaien wij met voerdiensten, de pensionklanten die hier aan mee doen ontvangen een korting van €20 per maand op de pensionkosten.

Wil jij je paard ook bij ons stallen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!