Nieuws

Dankbaarheid sponsors kerstmarkt

Dankbaarheid sponsors kerstmarkt

Deze mooie poster komt op de reclame wagen die ons ter beschikking is gesteld door Minma Speelgoed en Partijhandel te Witmarsum, ten behoeve van de kerstmarkt. De poster is ontworpen door Mijn Vormgever te Emmeloord en word beplakt door Toute Reclame te Dronrijp.

Kerstmarkt

Kerstmarkt

Op 10 december organiseren wij een ontzettend leuke en gezellige kerstmarkt in de manege! Er komen tussen de 30 en 40 kramen met een grote variatie! Ook is er gelegenheid om een heerlijk kopje zelfgemaakte snert te eten of een ontzettend lekker broodje hamburger. Ook is er natuurlijk koffie, thee en chocolademelk!

30 september DOE DAG op onze fantastische manege!

30 september DOE DAG op onze fantastische manege!

Beste leden,Graag nodigen we jullie van harte uit voor een DOE DAG op de manege.We zijn druk bezig met het opknappen van de manege en we kunnen de hulp van iedereengebruiken, er is namelijk nog genoeg te doen! Datum: 30 september 2023Tijd: 9.00 uur – 16.00 uurVoor eten en drinken wordt uiteraard gezorgd!Willen jullie ons komen helpen? Meld je dan aan via: info@poptaruters.nlGraag zouden we bij de aanmelding ook willen weten waar jullie klustalenten liggen!We hopen dat we met zijn…

Lees Meer Lees Meer

Weer mooie foto’s ontvangen!!!

Weer mooie foto’s ontvangen!!!

Chantal, onze voorzitter, vroeg mij deze 3 prachtige foto’s te plaatsen, die zij mocht ontvangen van Diana. Diana is de afgelopen tijd vaker op de manege geweest en heeft prachtige foto’s al gemaakt en er zullen ongetwijfeld nog vele volgen. Dank Diana voor deze prachtige foto’s!

Vliegenfrontriemen voor onze paarden en pony’s

Vliegenfrontriemen voor onze paarden en pony’s

Op 25 maart jongstleden heeft ons lid Leanne den Harder een workshop halsters en touwen knopen gegeven, dit in samen werking met Annemarie, één van onze stalbeheersters. De opbrengst van deze workshop zou geheel ten goed komen aan onze paarden en pony’s. In overleg zijn dit vliegenfrontriemen geworden, die afgelopen vrijdag zijn overhandigd aan onze stalmeester Nynke Santema. Bedankt Leanne. Onze paarden en pony’s zijn hier erg blij mee!

Actie Walrus

Actie Walrus

Wat fantastisch!! We hebben gister een check met maar liefst € 250,- in ontvangst mogen nemen bij de Walrus in Sneek! De Walrus Sneek super bedankt dat we mee mochten doen met jullie clubactie! Bedankt iedereen die ons hier gesponsord heeft..

Pony of paard van de maand mei

Pony of paard van de maand mei

Pony van de maand: Imperioso, Deze maand is Imperioso paard van de maand! Imperioso is een lief paard die voor jong en oud geschikt is. Hij heeft in korte tijd veel dingen geleerd en kan prachtig lopen. Wist je dat… Imperioso komt van oorsprong uit Spanje en is drie jaar geleden hier naar toe verhuisd. De eerste weken dat hij hier was moest hij twee dekens om, omdat hij moest wennen aan het koude weer hier in Nederland. Wie is…

Lees Meer Lees Meer