Vrijrijden

Vrijrijden

Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van onze twee binnenbakken als je geen pensionklant bent. Je moet echter wel lid zijn van de vereniging. Om gebruik te maken van de binnenbakken moet er een label worden aangeschaft. Zodra je een label hebt mag je met je eigen paard/pony, buiten de lesuren om, vrij rijden in beide bakken.

Tarieven

Er zijn twee mogelijkheden voor het kopen van een label:

Kwartaal label  € 60,00 per kwartaal (excl. borg voor de sleutel)

De sleutel van de manege krijg je in bruikleen. De borg van de sleutel bedraagt € 25,00 euro. Indien je de sleutel weer inlevert krijg je de borg terug. 

Het gebruik van het vrij rijden is alleen voor de leden van de vereniging. Wil je graag gebruik maken van onze bakken en ben je nog niet lid? Dan kun je informatie aanvragen door op onderstaande knop te drukken en het contactformulier in te vullen!

AANMELDEN

Het labelsysteem

Het uur waarop men gebruik wil maken van de binnenbak moet, d.m.v. het label bekend worden gemaakt op het planbord. Verwacht wordt dat er zorgvuldig met het labelsysteem wordt omgegaan. Indien er gelabeld wordt, dan ook daadwerkelijk rijden. Werkzaamheden door de stalmedewerkers zoals bakslepen e.d. gaan voor. Verder gelden er een aantal regels met betrekking tot het gebruik van onze binnenbakken.

  • Zonder toestemming van het bestuur is het nadrukkelijk verboden dat niet-leden vrij rijden (in zowel binnen- en buitenbak)
  • Leden tot 18 jaar met eigen paard/pony mogen alleen vrij rijden onder begeleiding en toezicht van hun ouder en/of verzorger.
    • Let op: het is toegestaan dat iemand onder de 18 zich laat begeleiden door een volwassene niet zijnde zijn/haar ouder of verzorger, mits deze uitdrukkelijk te kennen heeft gegeven de verantwoordelijkheid op zich te nemen.
  • Labelen dient 24 uur van te voren gedaan te worden.
  • Rijd altijd met goed schoeisel (schoenen met hak) en een cap
  • Na het rijden ruim je materiaal wat je hebt gebruikt op (springbalken etc.)
  • Ruim de mest op in de bak, stalgang en/of op het erf
  • Laat de kantine netjes achter